Reacties

Reacties

Om u een idee te geven hoe onze dienstverlening wordt ervaren, ziet u hieronder een aantal reacties van families die wij mochten begeleiden. Omwille van hun privacy zijn alleen initialen vermeld.

 

“Onze grote dank voor al hetgeen je voor ons en Papa gedaan hebt, zulks op een warme,
waar nodig oplossende en bovenal prettige en professionele manier.”

M.L. te Laren

 

“Allereerst mijn complimenten voor jullie aanpak van de uitvaart van mijn man. Wat ben ik blij dat ik jou gekozen heb uit al die bekende, grote uitvaartbedrijven.

Aan Wineke heb ik een dierbare herinnering. Wat was zij er voor mij. Geweldig hoe zij zich heeft ingezet om van het afscheid van mijn man iets prachtigs en betekenisvol te maken.

Zij heeft hard gewerkt en zij stond altijd voor ons klaar. We hebben de week daarna onder het genot van een kop koffie alles nog eens nabesproken. Ook dat vond ik een bijzonder aandachtsmomentje!

Dat wilde ik nog even aan je kwijt.”

W.P. te Huizen

“Met deze kaart wil ik je bijzonder danken voor de wijze waarop je ons hebt bijgestaan om haar afscheid vorm te geven : helder, inlevend, met precies de goede voorstellen waar wij het niet wisten, en alle ruimte om het zelf in te vullen. Je voelde precies aan wat wel en niet nodig was.”

C.H. te Amsterdam

“Wineke, dank je wel voor alles. Het was echt heel mooi en precies wat we in gedachten hadden.”

Familie O. te Huizen

“Ik wil je heel hartelijk danken voor de manier waarop jij je “werk” hebt gedaan. Warm, oprecht, menselijk, betrokken doch zakelijk. Super!”

M.K. te Blaricum

“Je was er iedere dag, je luisterde naar al onze wensen en regelde het; met jouw ingetogen flair. Heel fijn om jou in deze periode om ons heen te hebben gehad.”

A.R. te Amsterdam

“Nogmaals dank voor je steun en perfecte organisatie.”

E.D. te Huizen

“Ik wil je bedanken voor je professionele en begripvolle inzet.
Wij hebben veel waardering voor je tactvolle omgang met de aanvankelijk moeilijke situatie in de familieverhoudingen. Door jouw toedoen is een en ander op vakkundige wijze opgelost. Jouw bemiddeling is als zeer waardevol ervaren.”

T.v.d.K. te Laren

“Caroline van Weede-van den Broek heeft mijn gezin en mij bijgestaan in een zeer zware periode en heeft het verdriet dat ons overkwam zoveel als mogelijk verlicht door de wijze waarop zij haar begeleiding heeft vervuld. Empatisch, gevoel voor detail, organisatorisch sterk, en dat alles op de juiste toon. Wij zijn haar zeer dankbaar voor haar inzet; ik beveel haar van harte aan.”

F.L.M. v.d. G. te Bussum

“Voor je perfecte organisatie, maar vooral ook voor je liefdevolle begeleiding
dank ik je uit het diepst van mijn hart.”

A.P.-H. te Laren

“Heel veel dank voor het verzorgen van een onvergetelijk afscheid van mijn zusje.
Wij hebben je ervaren als een bijzonder meelevend, zacht persoon.”

I.B.-B. te Eindhoven

“We willen je graag bedanken voor al je hulp de afgelopen weken. Je hebt ons geholpen
om een mooi en waardig afscheid te organiseren voor onze (schoon)moeder. Dank voor alles.”

S. en S. te Huizen

“Dank voor je geweldige ondersteuning. Dankzij jou is alles vlekkeloos verlopen.”

M.Z.-v. B. te Laren

“Bedankt voor de organisatie en de lieve steun die je ons hebt gegeven.”

G.V. te Blaricum

“Wij danken je hartelijk voor de professionele en zorgzame wijze waarop jij de crematie van mijn vrouw hebt vormgegeven en begeleid. We weten -gelukkig- nooit hoe het leven loopt en ook niet hoe het eindigt en wanneer, maar weet dat ik je telefoonnummer heel goed zal bewaren.”

L.B. te Amersfoort

“Ik wil jou nog bedanken. Ik weet dat het je vak is, maar ik heb je ondersteuning en vakvrouwschap als erg prettig ervaren. Ik hoop je voorlopig niet nodig te hebben, maar ik zal je zeker aanbevelen!”

R.v.S. te Huizen

“Afgelopen week was een rollercoaster maar jij hebt voor een stukje rust gezorgd. Dank je wel voor je enorme steun, adviezen en harde werk. Het afscheid voor papa was zo mooi; zonder jou was dat niet gelukt.”

S.E. te Eemnes

“Wat was het een prachtige hartverwarmende dag. We willen jou enorm bedanken voor de organisatie, je enorme oog voor detail en het ons op het juiste moment aangeven om ergens nog goed over na te denken..”

J.K. te Bussum

“..je was onze onmisbare spil, niet te evenaren pleister op de wonde, onze coach met hele grote oren en steun en toeverlaat….Je deed alles uitermate zorgvuldig en helemaal zoals we het in gedachten hadden..”

M.B. te Bussum

“Heel veel dank voor de voortreffelijke voorbereiding voor het afscheid van onze moeder. Het was ontzettend fijn dat we met jouw “blauwdruk” een goede gids hadden voor deze moeilijke en verwarrende dagen.”

H.v.N. te Amsterdam

“Wat was het een mooie dag afgelopen woensdag. Ondanks al het verdriet was jij empatisch, professioneel en gezellig.”

M.de K. te Laren

“Heel hartelijk bedankt voor je ongelooflijke en onmisbare inzet en betrokkenheid bij het afscheid van mijn man. Werkelijk alles werd door jou en je team geregeld en er waren zoveel dingen die jij stilletjes bedacht en uitvoerde..”

A.B. te Laren

“Nogmaals wil ik je bedanken voor al je zorgzaamheid, attentie voor detail, diplomatie en sensitiviteit rondom het sterven en het afscheid van mijn lieve zusje. Dankzij jou werd deze droevige tijd een helende, waardige periode waar ik met dankbaarheid aan kan terugdenken.”

L.v.H. te Bussum